Orkun Kökçü konusunda neler oluyor? Yaz aylarından bu yana adı Beşiktaş ile anılan Orkun hakkında tüm merak edilenler

Orkun Kökçü konusunda neler oluyor? Yaz aylarından bu yana adı Beşiktaş ile anılan Orkun hakkında tüm merak edilenler

Dev kulüpler onu, o Beşiktaş'ı istiyor! İşte Orkun Kökçü hakkında tüm merak edilenler...

Ajans Beşiktaş | Derleme Haber - Beşiktaş Orkun Kökçü'den, Orkun Kökçü de Beşiktaş'tan vazgeçmiyor. Daha önce Hollanda kulübü ile görüşen yönetim İngiliz ekiplerinin devreye girmesi üzerine yeni bir teklif sunacak. 

YENİ TEKLİF SUNULACAK

Bir süredir Feyenoord'da oynayan Orkun için Hollanda kulübü ile görüşen ve teklif sunan Beşiktaş yönetimi olumlu bir cevap alamamıştı. Yönetim, İngiliz kulüplerinden Chelsea, Arsenal ve Tottenham'ın devreye girmesi üzerine Feyenoord'a yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR

Yıldız futbolcunun da Beşiktaş'a gelmek istemesi yönetimin elini güçlendiriyor. Siyah-Beyazlı yönetimin Orkun'u devre arasında almak istediği ve bu oyuncuyu bonservisiyle birlikte renklerine katmayı planladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Orkun Kökçü'nün babası Halis Kökçü, Orkun'un çocukluğundan beri Beşiktaşlı olduğunu açıklamıştı.

ASİSTLERİ İLE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Geçen sezon Feyenoord U19 takımıyla fırtınalar estiren Orkun, 17 gol atıp 34 asist yaparak dikkatleri üzerine çekmişti.

Halihazırda Hollanda U19 Milli Takımı’nda da forma giyen genç yıldız adayı Bu sezon Feyenoord A Takımı’yla sadece kupadaki VV Gemert maçında sahaya çıktı. 2000 doğumlu oyuncu, 4-0’lık galibiyete bir gollük katkıda bulunmuştu. 

SÖZLEŞMESİ 2020'DE BİTİYOR

Orkun’un Feyenoord ile olan sözleşmesi 2020’de sona eriyordu. 

DÜNYA DEVLERİ HAREKETE GEÇECEK İDDİASI

İngiliz gazetesi Daily Mail, Feyenoord'un as takımıyla antrenmanlara çıkan Orkun'u, geleceğin yıldız adayları arasında gösterdi ve dev kulüplerin en kısa zamanda transferde harekete geçeceğini yazdı. Orkun Kökçü için Chelsea, Arsenal ve Tottenham ve Paris Saint Germain'in devreye girdiği iddia edilmişti.

SKORERLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Merkez orta sahada oynayan Orkun, skorer kimliği ile ön plana çıkıyor. 2017/18 sezonunda altyapıda 42 maça çıkan genç yetenek, attığı 17 gol ve yaptığı 3 asist ile dikkatleri üzerine çekti. 17 yaşındaki oyuncu bu sezon da performansını yukarı çıkarmayı başardı. 8 maçta 3 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

1 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ

Bu sezonun başında Feyenoord genç oyuncunun bonservisi için Beşiktaş'tan 1 milyon euro bonservis bedeli istemişti. Siyah-Beyazlılar rakamı yüksek bularak bu transferden vazgeçmişti. 

SERKAN REÇBER İSTEMİŞTİ

Serkan Reçber Beşiktaş'ta görev aldığı dönem Orkun Kökçü transferini çok istediğini belirtmişti. (Hürriyet, Akşam, Takvim ve Ajansspor)

Etiketler :