Orman, Aboubakar için Fransa'ya uçuyor

Orman, Aboubakar için Fransa'ya uçuyor

Beşiktaş’ta başkan Fikret Orman ve yöneticilerin Vincent Aboubakar mesaisi tüm hızıyla devam ediyor...

Ajans Beşiktaş - Porto’dan 1 yıllığına kiralanan ve çok iyi bir sezon geçiren Kamerunlu futbolcunun bonservisini almak isteyen Siyah-Beyazlılar, Aboubakar’ın sözleşmesindeki 10 milyon Euro’luk serbest kalma maddesinde hak sahibi olan Lorient engelini aşmaya çalışıyor...  Geçtiğimiz günlerde Porto yetkilileri ile görüşmek için Portekiz’e giden başkan Fikret Orman ve yöneticiler Umut Güner ile Şafak Mahmut Yazıcıoğlu’nun yarın Lorient yöneticileri ile masaya oturmak için Fransa’ya uçacak.

İLK TEKLİF TELEFONDA YAPILDI
Daha önce Fransızlar ile bir telefon görüşmesi yapan Orman’ın “5 milyon Euro verelim ve siz bunu yarı yarıya Porto ile paylaşın, bunun karşılığında da oyuncunun bonservisini bize verin... Biz de Aboubakar’ı 1 sezon sonra iyi bir paraya satacağımıza inanıyoruz ve bu satıştan pay veririz” teklifini yaptığı ancak Lorient yetkililerinin bu teklifi kabul etmediği ortaya çıktı.

Bunun üzerine Orman yüz yüze görüşme talep etti ve karşı taraf bu isteği geri çevirmedi.  Orman ve kurmayları yarın Fransa’da yapacakları görüşmede Lorient yetkililerine alternatif teklifler sunup ikna etmeye çalışacak.  Bir anlaşma sağlanmazsa Beşiktaş yönetimi, Aboubakar defterini kapatacak. (Habertürk-Kartal Yiğit)