Oyunculardan Sergen Yalçın’a destek: "Sorumluluk bizde"

Oyunculardan Sergen Yalçın’a destek: "Sorumluluk bizde"

Ümraniye’ye giden Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşen futbolcular, Sergen Yalçın'a sahip çıkıp “Bu enkazı kaldıracağız” sözünü verdi.

Ajans Beşiktaş - Art arda aldığı sonuçlarla sarsılan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi ve Asbaşkan Emre Kocadağ'ın önceki gün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne yaptığı çıkarmanın detayları belli oldu.

Ahmet Nur Çebi ve Kocadağ, Teknik Direktör Sergen Yalçın ve ekibiyle görüştükten sonra yola devam kararı almış; ardından futbolcularla bir araya gelmişti. Ahmet Nur Çebi'nin oyunculara “Hepinize çok güveniyoruz. Bu zorlu günleri hep birlikte aşacağız. Biz yönetim olarak üzerimize düşen her şeyi yapıyoruz” dediği öğrenildi.

HOCA İLE SORUN YOK

Kaptanların da Çebi ve Kocadağ'a “Yaşananlardan sorumluyuz. Şanssızlıklar ve sakatlıklar üst üste geldi. Bu enkazı kaldırmaya söz veriyoruz. Hocamızla ilgili sorunumuz yok. Sergen Yalçın'la çalıştığımız için çok mutluyuz” dediği belirtildi.

Siyah-beyazlı oyuncular daha önce de Sergen Yalçın ile yaptıkları görüşmede, genç hocanın görevini bırakmamasını istemişti. (Sözcü)