"Oyunun genelinde Beşiktaş her yönü ile üstündü"

"Oyunun genelinde Beşiktaş her yönü ile üstündü"

Beşiktaş Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Ömer Güvenç, derbi mücadelesini kaleme aldı. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Vatan gazetesinden Ömer Güvenç, Fenerbahçe - Beşiktaş mücadelesini değerlendirdi. İşte Ömer Güvenç'in yazısı:

Ben kendi adıma konuşayım... Son derece keyifli bir maç izledim. Çok gol pozisyonu yoktu ama sahada kazanmak için oynayan iki takım vardı. Eğer iki takım kazanmak için oynuyorsa o maç keyifli olur. Öyle de oldu. Beşiktaş, Saracoğlu’nda ‘F.Bahçe taraftarının önünde oynuyorum, puan olarak da F.Bahçe’den iyiyim. Bana 1 puan da yeter’ düşüncesinde hiç olmadı. Ve Babel’in attığı şahane golle de 1-0 öne geçti. Kalede 3 Harun da olsa bir şey yapamazdı. 
 
Şenol Güneş bana göre çıkabileceği en iyi 11 ile çıktı. Bir şey hariç! Ryan Babel’i santrfor oynatması yanlıştı. Ryan Babel kanatlarda çok iyi oyuncu eksilten ve direkt kaleye giden bir oyuncu. Bu yeteneklerini rakip kaleye sırtı dönük yapamaz. Yani şöyle de diyebiliriz. Beşiktaş, dün Ülker Stadı’nda santrforsuz oynadı ve kaybetmeden dönmeyi başardı. Oyunun genelinde de Beşiktaş her yönü ile üstündü. 
 
CANER DE HATALI
 
Eğer kazanması gereken hangi takım diye sorsanız tartışmasız Beşiktaş derim. Beşiktaş gibi tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım böyle gol yemez. Adam metrelerce uzaktan orta yapıyor, Pepe orada Vida orada Ayew kafayı vuruyor. Caner’de de hata var. Rakibini bozmak yerine topa çıksa o kadar etkili vuramazdı Ayew. F.Bahçe berabere kalmakla günü kurtardı. Eğer kaybetseydi bundan sonraki haftalar hem başkan hem yönetim hem de futbolcular için zor geçerdi.


Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk golü Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel'den 40. dakika geldi. Mücadelenin ilk yarısı Beşiktaş'ın üstünlüğü ile tamamlanırken Fenerbahçe ikinci yarı 70. dakika Ayew'in golüyle duruma eşitlik geitrdi. Karşılaşma 1-1 gollü beraberlikle tamamlandı.

Etiketler :