ÖZEL | 10 numara Oğuzhan'a!

ÖZEL | 10 numara Oğuzhan'a!

Beşiktaş'ta yeni sezonda 10 numaralı formayı hangi oyuncunun giyeceği merakla bekleniyor.

Ajans Beşiktaş - Son 2 sezonda şampiyonluğu göğüsleyen ve armasına 3. yıldızı takan Beşiktaş'ta 2017-2018 sezonunda 10 numaralı formayı hangi oyuncunun giyeceği merakla bekleniyor. Son 4.5 yılda 10 numaralı formayı sırtından çıkarmayan Olcay Şahan, geçtiğimiz sezonun devre arasında Trabzonspor'a transfer olmuştu.

Olcay'ın gidişinden sonra boşta olan 10 numara için 2 aday gözüküyor. Anderson Talisca ve Oğuzhan Özyakup... Anderson Talisca'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara T10 yazması ve son olarak Türkiye'ye gelirken bavulların üzerine T10 yazması, 10 numaranın Brezilyalı oyuncuya verileceği dedikodularını iyice artırmıştı.

Ancak siyah-beyazlı yönetim, takımda kiralık olan ve önümüzdeki sezon büyük ihtimalle yolların ayrılacağı Talisca'ya 10 numarayı vermeyi düşünmüyor. 2012 yılında takıma katılan ve kaptanlığa kadar yükselen Oğuzhan Özyakup, 10 numaraya en yakın isim olarak görülüyor. Oğuzhan'ın pazar günü oynanacak olan hazırlık maçında 10 numaralı formayı giymesi bekleniyor.

Etiketler :