ÖZEL | Aboubakar gecikti, ceza kapıda!

ÖZEL | Aboubakar gecikti, ceza kapıda!

Afrika Uluslar Kupası'nı kaldırmanın sevincini yaşayan Aboubakar'ın dönüş tarihi değişti.

Ajans Beşiktaş Özel - Kupayı kaldırmanın sevincini yaşayan  Beşiktaşlı futbolcu Aboubakar, dönüş tarihini değiştirdi. Final maçının ardından bugün İstanbul'a dönmesi beklenen Aboubakar, Beşiktaş yönetimine telefonla ulaştı ve kazandıkları kupa için ülkesi Kamerun'da devlet töreni yapılacağını haber verdi.

Normal şartlarda 8 Şubat'ta (bugün) döneceğini bildiren futbolcu, tören nedeniyle dönüşünün 9 Şubat Perşembe'ye (yarın) kalacağını bildirdi. Ancak yönetim, daha önce final oynanması halinde 8 Şubat tarihinde döneceğini söyleyen Aboubakar'a ceza verme kararı aldı.

Aboubakar, bu gece 01:00'de uçakla yola çıkacak ve sabaha karşı İstanbul'a varacak. Futbolcu, yarın öğleden sonra ise takımla Karabük'e gidecek.

AFRİKA ULUSLAR KUPASI'NI KALDIRMIŞTI

Beşiktaşlı futbolcu Vincent Aboubakar'ın da forma giydiği Afrika Uluslar Kupası final mücadelesinde Kamerun, Mısır ile karşı karşıya gelmiş, ilk yarısı Mısır'ın 1-0 üstünlüğü ile biten maçta, ikinci devrede oyuna giren futbolcumuz Vincent Aboubakar, Kamerun tarihine imzasını atan isim olmuştu. 59. dakikada Nkoulou'nun golüyle 1-1'i yakalan Kamerun, 88. dakikada Vincent Aboubakar'ın akıl dolu golüyle skoru 2-1'e getirmişti. Kupayı ülkesine kazandıran golü atan Aboubakar tarihine adını yazdırmıştı.

İŞTE KAMERUN'DAKİ MİLLİ KUTLAMALARDAN BİR KARE

a1-015.jpg


 

Etiketler :