ÖZEL | Aboubakar için kiralık formülü

ÖZEL | Aboubakar için kiralık formülü

Beşiktaş, forvet transferinde rotasını Vincent Aboubakar'a çevirdi. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen ve gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi olan Vincent Aboubakar için Beşiktaş yeniden devrede. Sezon başında transfer edilen Alvaro Negredo ve devre arasında Beşiktaş'a gelen Vagner Love ile yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş, Larin'i kadroda tutup, Vincent Aboubakar'ı da yeniden transfer etmek istiyor.

Sezon sonunda FFP nedeniyle Porto'nun satılacak oyuncuları arasında yer alan Aboubakar, sezonun ilk yarısında Portekiz ekibinde müthiş bir performans ortaya koyarken, ikinci yarıda ise düşüş yaşadı. Sezon sonu Porto'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Aboubakar'ı yeniden Beşiktaş'a transfer etmek isteyen Beşiktaş Yönetiminin Aboubakar için görüşmeleri sürüyor. 

Siyah beyazlı yönetim bir kez daha Kamerunlu oyuncuyu kiralamak için Porto ile görüşmelere başlayacak. Satın alma opsiyonundaki 50 milyonda fazla indirim yapmayan Porto, kiralama teklifine sıcak bakıyor. Ligin bitiminin ardından İspanyol forvet Negredo ve ara transfer döneminde Alanyaspor'dan siyah beyazlı kulübe transfer olan Love’a gelecek tekliflere göre Porto ile resmi temaslar kurulacak.

Vincent Aboubakar, bu sezon Porto formasıyla 42 maça çıkıp, 26 gol, 6 asistlik performans sergiledi. Kamerunlu yıldız oyuncu geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 38 maça çıkarken, 19 gol atıp, 4 de asist üretmişti. Aboubakar, özellikle geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu performans ile şampiyonluğun Talisca ile birlikte başrol isimlerinden olmuştu.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :