ÖZEL | Alemin gözü yaşlı, Cyle Larin Beşiktaşlı! İşte tüm detaylar...

ÖZEL | Alemin gözü yaşlı, Cyle Larin Beşiktaşlı! İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'ın her konuda anlaşmaya vardığı Cyle Larin, İstanbul'a geldi.

Ajans Beşiktaş - Kanadalı oyuncu Cyle Larin ile her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş, oyuncuyu İstanbul'a getirdi. Oyuncu ile kısa süre içerisinde sözleşme imzalanması bekleniyor. MLS'in Orlando City takımından transfer edilen 22 yaşındaki oyuncu, evrakların yetişmesi halinde yarın öğleden önce sağlık kontrollerinden geçecek.

Beşiktaş, MLS ile arasındaki bonservis sorununu da çözdü. Siyah-beyazlı takım MLS'e 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Beşiktaş, Larin'e ise yılda 1.6 milyon euro maaş verecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başkan Fikret Orman ile yaptığı özel görüşmede "Ben Cenk'in yerine yıldız isim istemiyorum. Benim birinci forvetim Negredo. Bu yüzden 2 senedir yakından takip etttğimiz Larin bize uygundur" ifadelerini kullandı. Fikret Orman da bu toplantıdan sonra Amerikan Ligi ile yaşanan serbest kalma maddesinin çözülmesi için çalışmalara başladı.

Salı gününü Çarşamba gününe bağlayan gece başlayan pazarlıklarda MLS, serbest kalma bedeli olarak 5 milyon dolar istedi. Başkan Orman, yoğun pazarlıklar sonrasında bu bedeli 1.5 milyon euroya düşürdü. Evraklar yetişirse oyuncu sabah sağlık kontrolünden geçecek

Etiketler :