ÖZEL | Atiba kadroya neden alınmadı, tedavi süreci nasıl gidiyor? Takımla kaç antrenman yaptı?

ÖZEL | Atiba kadroya neden alınmadı, tedavi süreci nasıl gidiyor? Takımla kaç antrenman yaptı?

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba kadroya neden alınmadı, tedavi süreci nasıl gidiyor? Takımla kaç antrenman yaptı? İşte tüm detaylar...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın UEFA Avrupa kadrosu bugün açıklandı. Siyah beyazlı takımda Atiba Hutchinson UEFA Avrupa kadrosuna alınmadı. 

Sağ ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle Haziran ayı başında ameliyat olan Beşiktaş'ın Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson'un tedavi süreci devam ediyor. Atiba'nın sözleşmesinin geç yenilenmesi sebebiyle Kanadalı oyuncu Beşiktaş'ın Kulüp doktoru tarafından ameliyat edilmedi; Atiba'nın ayak bileğindeki operasyonu Kanadalı yıldızın Hollanda'daki eski doktoru gerçekleştirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde Partizan ile oynanacak maç öncesi düzenlenen basın toplasında Atiba Hutchinson ile ilgili olarak Güneş, "Sakatlığının çok boyutlu olmaması gerekiyordu, idmana çıkınca ağrısı oldu. 1-2 hafta içinde normal idmana çıkacaktır." ifadelerini kullanmıştı. 

Beşiktaş'ta 2 etap halinde gerçekleştirilen yurtdışı kamp programına sözleşmesini yenilememiş olması sebebiyle katılmayan Atiba, Beşiktaş'la imzaladığı sözleşme sonrası Hollanda'ya kontrol için gitti. Ayrıca Partizan maçı sonrasında da Hollanda'da kontrole giden Atiba Hutchinson için Hollanda'daki doktoruyla Beşiktaş Kulüp Doktoru Sarper Çetinkaya'nın da irtibat helinde olduğu öğrenildi.

Beşiktaş ile kamp çalışmalarına katılmayan Kanadalı oyuncu Atiba Hutchinson sözleşme yeniledikten sonra sadece salon çalışması yaptı. Takımla beraber antrenmanlara henüz çıkmadı.

 

Etiketler :