ÖZEL | Atiba'ya 1 sezon için önerilen ücret Kanadalı oyuncuyu şaşkına çevirdi!

ÖZEL | Atiba'ya 1 sezon için önerilen ücret Kanadalı oyuncuyu şaşkına çevirdi!

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve her seferiinde Beşiktaş'ta 1 yıl daha top oynayarak teknik ekipte yer almak istediğini belirten Atiba, kendisine önerilen teklif karşısında şok geçirdi.

Ajans Beşiktaş - Slaven Bilic'in teknik direktör, Önder Özen'in ise sportif direktör olduğu 2013-2014 sezonunda PSV'den Beşiktaş'a gelen ve o tarihten bu yana gösterdiği performansla Beşiktaş'ta kaptanlığa kadar yükselen, taraftarın da sevgilisi haline gelen Atiba Hutchinson, kariyerinin son senesini Beşiktaş'ta geçirmenin planlarını yapıyor.

Gökhan Gönül ve Caner Erkin'le birlikte sezon sonunda sözleşmesi bitececek 3 oyuncudan biri olan Atiba, corona virüs pandemisi nedeniyle aksayan sözleşme uzatma görüşmelerinde, geçen ay içinde kendisine önerilen teklif karşısında şaşkına döndü.

1 yıl için 200 bin euro!

Daha önce birçok kez kariyerinin son senesi olduğunu ve 1 yıl daha futbol oynadıktan sonra Beşiktaş'ta kalarak teknik adamlığa geçiş planları olduğunu belirten Atiba, yöneticilerle yaptığı görüşmede "Maddi bir krizin içindeydik, üzerine bir de corona cirüs geldi. 1 sene için 200 bin euroluk bir teklifimiz var. Futbolu bıraktıktan sonra da Beşiktaş'ta kalmanı istiyoruz. O sözleşmeyi de gelecek sezon konuşuruz" teklifini aldı.

Geçmiş alacakları için de sorun yaşamıştı!

Yönetimin bu teklifi karşısında oldukça şaşkına dönen Kanadalı oyuncu, "Bu teklifiniz beni oldukça şaşırttı. Geçen hafta, sezon başından bu yana birikmiş alacaklarımın da bir kısımını vermeyi teklif etmiştiniz. Şimdi de böyle bir teklif!" diyerek görüşmeyi tamamladı.

Siyah - beyazlı yönetimin; 200 bin euroluk teklife henüz bir cevap vermeyen Atiba'dan cevap beklediği, sözleşmesi biten bir diğer oyuncu Gökhan Gönül'e e bu rakama yakın bir teklif sunacağı öğrenildi. (Ersoy Özdem)

Ajans Beşiktaş özel haberidir! Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!