ÖZEL | Beşiktaş, Aboubakar ve Babel’in ödemelerini yaptı

ÖZEL | Beşiktaş, Aboubakar ve Babel’in ödemelerini yaptı

Beşiktaş, Cenk Tosun transferinden gelen para ile takım içerisindeki ödemelerini yaptı.

Ajans Beşiktaş Özel - Cenk Tosun'u Everton'a satan Beşiktaş, ciddi bir maddi gelir elde etti. Siyah-beyazlı kulüp, Cenk Tosun'dan gelen bu büyük kaynağın bir kısmını takım içerisine ayırdı ve takımın kısa süreli yatmayan maaşlarını yatırdı. Beşiktaş Kulübü, geçtiğimiz günlerde yaptığı KAP açıklamasında ise eski oyuncusu Aboubakar'ın menajeri ile Ryan Babel'in menajeri tarafından mahkemeye verildiğini açıklamıştı.

Beşiktaş Kulübü'nün bu konu hakkında KAP'a yapmış olduğu açıklama şu şekildeydi; "İstanbul 33. İcra Müdürlüğü’nün 2017/33296 E. sayılı dosyası ile alacaklı VINCENT ABOUBAKAR tarafından Şirket aleyhine 252.137 Avro tutarındaki alacağın tahsili talebiyle icra takibi başlatılmıştır. Takip kesinleşmiştir. Şirket finansallarında ilgili dava ile ilgili karşılık bulunmaktadır."

Siyah-beyazlıların Ryan Babel ile ilgili yaptığı bildiri de şu şekilde; "Ryan Babel’in menajeri Semih Usta tarafından Beşiktaş aleyhine TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK) nezdinde dava açıldı. Kurul, 14 Kasım 2017’de Usta’ya 100 bin euronun faiziyle birlikte ödenmesini, ayrıca yargılama giderinin de karşılanmasını istedi."

Beşiktaş ödemeleri çoktan yapmış!

Yayınlanan bu bildirilerin Aralık ayının başında yapıldığı bilgisine ulaşıldı. Beşiktaş'ın da iki oyuncunun menajerlerine bu ücretleri Aralık ayının  15'inde ödediği ve herhangi borcunun olmadığı öğrenildi.

Etiketler :