ÖZEL | Beşiktaş, Burak'la el sıkıştı! Son sözü Trabzonspor söyleyecek

ÖZEL | Beşiktaş, Burak'la el sıkıştı! Son sözü Trabzonspor söyleyecek

Forvet transferi için uzun süredir Burak Yılmaz'la görüşen Beşiktaş, Milli oyuncuyla el sıkıştı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Çin'de oynadığı dönemden bu yana siyah - beyazlı formayı giydirmek istediği ama şartların müsade etmediği için o dönem Trabzonspor'a giden Burak Yılmaz, şimdi Beşiktaş'a çok yakın.

Beşiktaş'ın sezon başında da görüştüğü ancak Trabzonspor'la bonservis konusunda anlaşamadığı için son anda vazgeçtiği Burak Yılmaz, bordo - mavili ekip tarafından ilerleyen günlerde kadro dışı bırakılmıştı. Burak'la bağını hiç koparmayan Beşiktaş, ilk yarıda da forvet oyuncularından istediği performansı alamayınca milli oyuncuyla tekrar masaya oturdu.

Trabzonspor yönetimi de Burak'a Beşiktaş'la görüşme izni verince iki taraf geçen hafta içinde yoğun bir görüşme trafiğine girdi. Son görüşme cuma günü İstanbul'da Burak menajerleri ve Beşiktaşlı yöneticiler arasında yapıldı ve 2007 - 2008 sezonunun devre arasında Beşiktaş'tan ayrılan Burak, 2018 - 1019 sezonunun devre arasında Beşiktaş'a dönmek için "Evet" dedi. 

Burak'ın menajerleri, pazartesi günü Trabzonspor'la masaya oturarak Burak'ın bonservis sorununu çözmeye çalışacaklar. Çünkü siyah - beyazlı yönetim, Burak için Trabzonspor'a bonservis ödemek istemiyor. Burak ise yaklaşık 2 milyon euro alacağına karşılık bonservisini talep ediyor.

Eğer pazartesi günü bonservis sorunu çözülürse Burak, Beşiktaş'la yıllık 3 milyon eurodan (günlük kurdan TL olarak) 2.5 yıllık sözleşme imzalayacak.  

Etiketler :