ÖZEL | Beşiktaş, Kayserispor’dan Nurettin için genç oyuncuyu takasta kullanmayı düşünüyor

ÖZEL | Beşiktaş, Kayserispor’dan Nurettin için genç oyuncuyu takasta kullanmayı düşünüyor

Beşiktaş 2 sezondur yakından takip ettiği Nurettin için yeniden Kayserispor’un kapısını çaldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Sergen Yalçın’ın da olumlu rapor verdiği Nurettin için, geçen sezonu Kayserispor’da geçiren Alpay Çelebi'yi bonservisiyle sarı kırmızlı ekibe önerdi.

Gelecek sezon sözleşmesi bitecek Nurettin’i elden çıkarmak isteyen Kayserispor, Beşiktaş’ın teklifine sıcak bakıyor. Oyuncuya yurtiçi ve yurtdışından da teklifler var. 

Trabzonspor ve az Alkmaar'ın da radarında olan oyuncu için Kayserispor Yönetimi,  bu kulüplerin de teklifini dinleme kararı aldı.

Nurettin Korkmaz kimdir ?

27 Haziran 2002 yılında dünyaya gelen 18 yaşındaki genç futbolcu, sol kanat mevkisinde görev yapıyor. Sol ayağını kullanan Nurettin, zaman zaman sol bek ve sağ kanat mevkilerinde de görev aldı.

U-18 Milli Takımı'nda  oynayan genç oyuncu, U-18 Milli Takımı'nda 2 maçta görev aldı.

Bu sezon Kayserispor ile 4 SüperLlig maçına çıkan genç futbolcu, 128 dakika süre alıp 1 asist kaydetti. Türkiye Kupası'nda ise 2 maça çıkan genç oyuncu, 159 dakika süre alarak 1 asistlik performans gösterdi. 

Kariyerinde toplam 10 maça çıkan Nurettin, bu maçlarda 544 dakika süre alıp 2 asist kaydeti.

Nurettin için Fatih Terim devreye girdi, hiç beklemediği bir cevap aldı!

Beşiktaş, Trabzonspor ve AZ Alkmaar'ın istediği Nurettin Korkmaz için, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de devreye girdi. Terim, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nı arayarak, ''Nurettin'i istiyoruz.'' dedi. Bunun üzerine Berna Gözbaşı, ''Görüştüğümüz başka kulüpler var, onlardan sonuç alamazsak sizinle görüşebiliriz.'' yanıtını verdi. Bu yanıta olumsuz cevap veren Fatih Terim, ''Onlarla görüşmeyin, biz Nurettin'i istiyoruz.'' dedi. Bu yanıta sinirlenen Berna Gözbaşı, ''O zaman Muslera'yı verin Nurettin'i alın.'' teklifinde bulundu.

Bu görüşmenin ardından Nurettin Korkmaz'ı arayan Berna Gözbaşı oyuncusuna, ''Menejerine söyle senin için Beşiktaş, Trabzonspor ve AZ Alkmaar ile görüşüyoruz. Galatasaray'dan bir teklif gelirse, Muslera'yı verip seni alabilirler.'' dediği öğrenildi.

Etiketler :