ÖZEL | Beşiktaş, Kayserispor'un genç yıldızının peşinde!

ÖZEL | Beşiktaş, Kayserispor'un genç yıldızının peşinde!

Geleceğin takımını kurmak için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Kayserispor'un U17 takımında oynayan Nurettin Korkmaz'ı kadrosuna katmak için yoğun çaba gösteriyor.

Ajans Beşiktaş | Özel Haber - Takımdaki yaşlı oyuncularla yollarını ayırma planları yapan ve takımın yaş ortalamasını gençleştirmek için Avrupa ve özellikle de Türkiye'yi karış karış dolaşan Beşiktaş, Kayserispor'un U17 Milli Takımı'nda oynayan oyuncusu sol kanat ve forvet oynayan oyuncusu Nurettin Korkmaz'ı almak için Kayseri ekibinin kapısını ikinci kez çaldı.

Sezon başında da Nurettin Korkmaz ile birlikte Emre Demir'i isteyen Beşiktaş; bu iki oyuncu için Orkan Çınar'ı bonservisiyle teklif etmiş ancak Kayserispor'un o zamanki teknik direktörü Ertuğru Sağlam'ın da isteğiyle bu teklif Kayserispor tarafından geri çevrilmişti.

İki oyuncu için de geri adaım atmayan Beşiktaş, Kayserispor'un kapısını bir kez daha çaldı ancak bu süre zarfında profesyonel sözleşme imzalanan Emre Demir için red cevabı verildi.

nurettin-001.jpeg

Teklifini bu kez sadece Nurettin Korkmez için yineleyen Beşiktaş, Kayserispor'a bir kez daha Orkan Çınar'ı bonservisiyle önerdi. Cevap için süre isteyen Kayserispor, Nurettin'e gelen diğer iki teklifi de masada tutuyor.

Nurettin için, iki Süpe Lig ekibi Konyaspor ve Kasımpaşa da istekli. Kasımpaşa, Kayserispor'a henüz resmi bir teklif sunmazken; Konyaspor, Nurettin için 500 bin euroyu gözden çıkardı.

Nurettin Korkmaz kimdir?

26.06.2002 Kayseri doğumlu Nurettin Korkmaz, futbola 7 yaşında Kayseri Şimşekspor'da başladı. Kısa sürede Kayserispor'un ilgisini çeken Nurettin, 8 yaşında 20 bin TL karşılığında sarı - kırmızılı ekibe tranfser oldu.

Türkiye U17 Milli Takımı'nın kaptanı olan Korkmaz, sol kanat ve forvette oynuyor. Genç futbolcu, U17 Elit Akademi Ligi'nde sergilediği performans ile milli takım hocalarının dikkatini çekerek aday kadroya davet edilmişti.

Kayserispor'da dikkat çeken isme geçen yaz aylarında teklif yağmıştı. Adı bir çok Süper Lig ve TFF 1. Lig ekipleri ile anılan Nurettin Korkmaz'a teklifler kesinlik kazanmayınca transferi gerçekleşmemişti.

Etiketler :