ÖZEL | Beşiktaş, Kayserispor'un iki genç yıldızı için Orkan Çınar'ı önerdi!

ÖZEL | Beşiktaş, Kayserispor'un iki genç yıldızı için Orkan Çınar'ı önerdi!

Beşiktaş, Kayserispor'un kapısını sürpriz bir öneri ile çaldı. Siyah-beyazlı takım, Kayserispor'un iki genç yeteneğine talip oldu.

Ajans Beşiktaş Özel - Beşiktaş, Kayserispor'un kapısını sürpriz bir teklifle çaldı. Siyah-beyazlı takım, Kayserispor'un altyapısında forma giyen Emre Demir ve Nurettin Korkmaz'a talip oldu. Emre Demir U15, Nurettin Korkmaz ise U16 takımında forma giyiyor.

Özellikle Emre Demir'in geleceğin yıldızı olması beklenirken, oyuncu geçtiğimiz sezon Barcelona'nın dikkatini çekmişti. Emre, bu sezon ise PSG'nin altyapısında antrenmana çıktı. Bir haftalık kamp için PSG'ye giden Emre Demir, yetkiller tarafından beğenilirken kampta tutulması istendi.

Emre Demir, Paris'te düzenlenecek olan ve Real Madrid, Milan, Juventus ve Barcelona takımlarının da yer alacağı turnuvada forma giyecek. Genç oyuncunun durumuna bu turnuva sonrasında karar verilecek. Beşiktaş, Emre Demir'in Kayseriye geri dönmesi halinde oyuncuya resmen talip oldu.

Orkan Çınar'ı önerdiler!

Beşiktaş, bu iki oyuncuya karşılık olarak geçtiğimiz sezon başında takıma katılan Orkan Çınar'ı bir yıllığına Kayserispor'a kiralamayı önerdi. Kayseri ekibinden henüz bu teklif için olumlu yada olumsuz bir cevap gelmezken, Beşiktaş da Emre Demir'in durumunu yakından izliyor. Öte yandan Nurettin Korkmaz da transferin gerçekleşmesi durumunda Beşiktaş'a katılacak.

Etiketler :