ÖZEL | Beşiktaş, Vodafone'la sözleşmeyi yeniliyor

ÖZEL | Beşiktaş, Vodafone'la sözleşmeyi yeniliyor

Süper Lig’in zirvesindeki Beşiktaş, sponsorluk konusunda da önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Ajans Beşiktaş Özel - Beşiktaş, önemli markalarla sponsorluk anlaşmaları yapmaya devam ediyor. Son yıllarda sektörlerinde önemli markaların gözdesi olan ve uzun süreli sponsorlukla yapan Beşiktaş, sponsorluklarla gelirine gelir katıyor.

Bu kapsamda 2013 yılında yapılan forma göğüs reklamı anlaşması yenilenecek. Hatırlanacağı üzere Ağustos 2013'te Beşiktaş ile Vodafone arasında anlaşma imzalanmış ve Beşiktaş'ın forma göğüs reklamları Vodafone'un olmuştu. 2014/2015 sezonundan başlamak üzere ana sponsorluk için 3+2 yıllık ve 29 milyon Amerikan Doları tutarında anlaşma yapılmıştı.

Geçen zaman içinde sponsorluk iki tarafı da memnun etti. Türk telekomünikasyon sektörünün lider markalarından Vodafone, 2 yıllık opsiyonu da kullanmak istedi ve taraflar "forma göğüs reklamı sponsorluğu" için imza yenileme kararı aldı.

Buna göre Vodafone ile Beşiktaş salı günü yapılacak basın toplantısı ile sponsorluğun yenilendiğini kamuoyuna duyuracak. Yeni anlaşmada bedelin de revize edilmesi ve Beşiktaş'a ödenecek rakamın yükselmesi bekleniyor.

 

Etiketler :