ÖZEL | Beşiktaş yönetimi Tolgay'ın fiyatını belirledi. Dudak uçaklatan rakam!

ÖZEL | Beşiktaş yönetimi Tolgay'ın fiyatını belirledi. Dudak uçaklatan rakam!

Galatasaray dahil olmak üzere Avrupa'dan da birçok takımın transfer listesinde bulunan Tolgay Arslan için siyah-beyazlı yönetim bonservis bedeli belirledi.

Ajans Beşiktaş ÖZEL - Beşiktaş'ta üçüncü sezonunu yaşayan ama yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istenilen performanısını bir türlü gösteremeyen Tolgay Arslan'ın talipleri buna rağmen bitmiyor.

Devre arasında Trabzonspor'la adı anılan, son olarak da Galatasaray'ın sezon sonu için kadrosuna katmak için çaba sarfettiği konuşulan Tolgay Arslan için Beşiktaş yönetimi, isteyeceği rakamı belirledi.

Siyah-beyazlı yönetim, başta Galatasaray olmak üzere Tolgay'ı isteyen diğer kulüplerin de olacağını düşünerek başarılı oyuncu için 8.5 milyon eurodan aşağı bir bonservis bedeli istemeyi düşünmüyor.

Belirlenen bu rakama rağmen gelen teklifler ilk olarak teknik direktör Şenol Güneş'e sorulacak ve Güneş'in onay vermesi halinde transfer görüşmesi yapılacak.

Orman mesaj mı verdi?

İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde dün düzenlenen 2. Futbol Zirvesinde Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman ve Galatasaray Kulübü başkanı Dursun Özbek arasında geçen diyalog da akıllara Tolgay Arslan konusunu getirmişti. Fikret Orman, "​Dursun Başkan parayı bulursa O'na da oyuncu satarız" açıklamasında bulunmuştu. (Ajans Beşiktaş ÖZEL)