ÖZEL | Beşiktaş’ın ilk hedefi değişmedi: Chicharito

ÖZEL | Beşiktaş’ın ilk hedefi değişmedi: Chicharito

Beşiktaş, kadrosuna bir forvet transferi yapmak için kolları sıvadı.

Ajans Beşiktaş Özel - Cenk Tosun'u Everton'a satan Beşiktaş, kadrosunu bir forvet transferi ile güçlendirmek istiyor. Islam Slimani, Danny Welbeck ve Giroud gibi isimlerden sonuç alamayan Beşiktaş, West Ham'dan Javier Hernandez'i gündemine almıştı. Meksikalı oyuncunun menajeri ile temasa geçen Beşiktaş, geçtiğimiz hafta hem West Ham kulübü hem de oyuncunun menajeri ile görüşme gerçekleştirdi.

Öte yandan Alanyaspor'un golcüsü Vagner Love için de Akdeniz ekibi ile masaya oturan Beşiktaş, Alanyaspor'a son teklifini iletti ve beklemeye geçti. Ancak Beşiktaş'ın hala 1 numaralı hedefi Meksikalı golcü Javier Hernandez. West Ham'a teklifini yapan Beşiktaş, bu hafta sonuna kadar yaptığı teklife cevap bekliyor.

İngiliz ekibi, Chicharito için yapılan teklifi kabul ederse, Beşiktaş yıldız golcünün transferini tamamlayacak. Meksikalı golcünün, Dünya Kupası'nda oynama isteği nedeniyle daha fazla forma giyebileceği bir kulübe transfer olmak istediği biliniyor. Siyah-beyazlı takım, West Ham'dan olumsuz yanıt gelmesi halinde, Love'un transferini tamamlayacak.

Etiketler :