ÖZEL | Beşiktaşlı Tuncay Özilhan'dan Beşiktaş'a büyük eziyet

ÖZEL | Beşiktaşlı Tuncay Özilhan'dan Beşiktaş'a büyük eziyet

Beşiktaş, Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final maçında Anadolu Efes ile finale çıkma mücadelesi veriyor.

Ajans Beşiktaş - Anadolu Efes'in son saniye basketiyle seride durum 2-1'e geldi. Beşiktaşlılığıyla bilinen Anadolu Efes Başkanı Tuncay Özilhan, maç içinde hakemin verdiği bir karara sinirlenerek sahaya inmişti ve takımı soyunma odasına götürmüştü.

Tuncay Özilhan maç öncesi de Beşiktaş'a sorun çıkardığı öğrenildi. Mücadele için hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlılar, antrenman yapmak için başvurduğu Efes Kulübü'nden hiç beklemediği bir yanıt aldı.

Beşiktaş, Anadolu Efes'in sahasında istediği zaman antrenman yapabilme şansına sahip. Bunun için de siyah-beyazlılar maçtan bir gün önce Abdi İpekçi'de antrenman yapmak istiyor ancak Anadolu Efes Kulübü yetkilileri, Beşiktaş'a "Akşam 8'den sonra yapabilirsiniz'' yanıtını veriyor.

Tuncay Özilhan'ın Beşiktaş'a eziyeti bununla da bitmiyor. Bir sorun da bilet yüzünden çıkıyor. Efes Kulübü, Akatlardaki maçlarda oyuncularının ailesinin maçı izleyebilmesi için bilet talep ediyor. Beşiktaş Kulübü de yedek kulübesi arkasından bilet veriyor.

Aynı şekilde Beşiktaş'ta oyuncu yakınları için bilet talep ederken, Anadolu Efes Kulübü, bench arkası biletler vermek yerine taraftarların arasından bilet vermeyi tercih ediyor. Ayrıca 2011 yılından beri Efes yönetimi tarafından Beşiktaş taraftarına bilet ambargosu yapılıyor.