ÖZEL | Beşiktaş'ta sakatlanan isimlerin durumları belli oluyor! Şenol Güneş, yıldız ismi dinlendirecek...

ÖZEL | Beşiktaş'ta sakatlanan isimlerin durumları belli oluyor! Şenol Güneş, yıldız ismi dinlendirecek...

Beşiktaş'ta sakat oyuncuların durumları kesinleşmeye başladı. Siyah-beyazlı takım Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'te yaşadığı kötü gidişe, Aytemiz Alanyaspor deplasmanında son veren Beşiktaş, ligin 11. haftasında deplasmanda Göztepe'yi de mağlup ederek hem Milli Takım arasına 3 puan ile girmek, hem de bir galibiyet serisi yakalamak istiyor. Siyah-beyazlı takım hafta içi Monaco ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelede; Tolgay Arslan, Atiba Hutchinson, Gökhan Gönül ve Dusko Tosic sakatlık yaşayan isimler oldular.

Zorlu Göztepe deplasmanında Beşiktaş'ın bu 4 oyuncudan faydalanıp, faydalanamayacağı ise büyük merak konusu. Teknik Direktör Şenol Güneş, bu 4 ismi de tam iyileşmeden oynatmaya sıcak bakmıyor. Son yapılan antrenmanda sağ bekte Necip Uysal'ı deneyen deneyimli çalıştırıcı, önemli bir sakatlığı olmayan Gökhan Gönül'ü, bir sorun çıkmaması durumunda Göztepe maçında 11'de oynatacak. Tosic ve Atiba'nın da karşılaşmaya 11'de başlaması beklenirken, Monaco maçının yıldızı Tolgay Arslan, Göztepe karşısında dinlendirilecek.

Şenol Güneş, son haftalarda 11'de forma şansı verdiği Tolgay'ın yerine Oğuzhan'ı monte edecek. Göztepe karşısında Talisca'nın da 11'e dönmesi bekleniyor. Monaco karşısında sakatlık yaşayan Atiba Hutchinson'un da oynaması beklenirken, bir sorun yaşanması durumunda Gary Medel, karşılaşmaya 11'de başlayacak.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :