ÖZEL | Beşiktaş'ta sakatların son durumu. Hangi oyuncu, kaç hafta yok?

ÖZEL | Beşiktaş'ta sakatların son durumu. Hangi oyuncu, kaç hafta yok?

Beşiktaş'ta üst üste gelen sakatlıklar, Şenol Güneş'i kara kara düşündürüyor.

Ajans Beşiktaş | Özel Haber - Milli ara Beşiktaş'a yaramadı. Milli takımlara giden futbolculardan Pepe, Roco ve Babel sakat olarak İstanbul'a döndü.

Hollanda'nın Almanya ile oynadığı UEFA ULuslar Ligi maçının 45. dakikasında sakatlanan Ryan Babel'in çekilen MR'ı sonucuna göre; sağ uyluk arka adale (Biceps) zarında (Fascia) mikroyırtık ve buna bağlı kanama tespit edildi. Hollandalı yıldızın Galatasaray maçına yetişmesi için sağlık ekibi çalışıyor.

Portekiz'in Polonya ile oynadığı maçta sakatlanan Pepe'nin ise sağ uyluk arka adalesinde batma ve ağrı hissetmesinden dolayı Porto’da yapılan muayenesi sonucunda sağ uyluk arka adalesinde (Biceps) yırtık tespit edildi. Ankaragücü ve Sarpsborg maçlarını kaçıracak olan Pepe'nin, Galatasaray maçında da oynaması şüpheli.

Milli takımda sakatlanan bir diğer oyuncu Enzo Roco'nun ise en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtiliyor.

Sezon başından bu yana sürekli sakatlıklarla boğuşan Gökhan Töre de Ankaragücü'ne karşı forma giyemeyecek. Gökhan'ın Galatasaray'a karşı oynayıp oynayamayacağı ise hafta içinde netlik kazanacak.

Sakatlıkları düzelen Adriano ve Lens ise takımla çalışmalara çıkıyorlar. Ancak her iki oyuncu da ağrıları geçmediği için Ankaragücü'ne karşı forma giyemeyecekler.

Etiketler :