ÖZEL | Beşiktaş’tan 2 gurbetçiye yakın takip!

ÖZEL | Beşiktaş’tan 2 gurbetçiye yakın takip!

Beşiktaş, devre arası ve sezon sonu için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Ajans Beşiktaş Özel - Devre arasında fazla takviye yapmak istemeyen Beşiktaş, sezon sonu takımı gençleştirmek istiyor. Siyah-beyazlı yöneticiler, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyorlar. Beşiktaşlı yetkililer, FEDA sezonunda yaptıkları gibi yeniden gurbetçi isimlere yönelecekler. Şu ana kadar ön plana çıkan isimler ise Kaan Ayhan ve Kenan Karaman.

Beşiktaş, bu iki oyuncuyu sezon sonunda kadroya katıp, yeni sezona yeni bir kadro ile girmenin planlarını yapıyor. Siyah-beyazlı kulüp Kaan ve Kenan dışında bu tarz birkaç tane daha transfer yapmayı hedefliyor.

23 yaşında olan Kaan Ayhan, stoper ve sağ bek pozisyonlarında görev yapabiliyor. Almanya'da Düsseldorf forması giyen oyuncu, A Milli Takım'da da görev yapıyor. Kaan Ayhan gibi 23 yaşında olan Kenan Karaman ise sol, sağ kanat ve forvet arkası pozisyonlarında oynuyor. Hannover 96 takımında top koşturan Kenan Karaman A Milli Takım formasını 2 kez giydi. İki oyuncunun da sözleşmeleri 2018'in Haziran ayında sona erecek.

Beşiktaş yönetimi, yabancı sınırının yeniden gelmesi yönünde çıkan haberler verilen demeçler üzerine, bu tip gurbetçi yerli oyuncu transferlerine tekrar başlama kararı aldı.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :