ÖZEL | Diego Costa gerçekleri!

ÖZEL | Diego Costa gerçekleri!

Beşiktaş'ta gündem Diego Costa!

Ajans Beşiktaş Özel - Vincent Aboubakar transferinden sonuç alamayan Beşiktaş'ta birinci hedef Diego Costa. Siyah-beyazlı takım Chelsea'den ayrılması kesin olan golcüyü kiralamak istiyor.

Atletico Madrid'in kesin olarak transfer etmek istediği Diego Costa, Madrid ekibinin transfer cezası nedeniyle 6 ay orada forma giyemeyecek. Chelsea'ye 25 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazır olan Atletico Madrid, oyuncuyu kısa sürede kadroya katmak istiyor.

Ancak 6 ay forma giyemeyecek olan Costa'nın kiralanması gündemde. Bu gelişme doğrultusunda devreye Mendes'in de katkılarıyla Beşiktaş girdi.

Mendes oynamasını istiyor!

Yıldız oyuncunun menajerliğini yapan Jorge Mendes, İspanyol forvetin 6 ay boyunca oynamamasına karşı. Mendes, futbolcunun hazır halde olmasını istiyor ve bu doğrultuda oyuncuyu kiralık olarak Beşiktaş'a getirmeye çalışıyor.

2 büyük pürüz var!

Ancak bu transferde iki büyük pürüz bulunuyor. Diego Costa, henüz Beşiktaş'a evet demiş değil. Yıldız forvet Atletico Madrid'te kalıp, 6 ay oynamamayı göze almış durumda.

Beşiktaş, Costa'yı ikna etse bile ortada büyük bir pürüz daha bulunuyor. Atletico Madrid her ne kadar oyuncuyu kiraya vermeye yanaşsa da şartları Beşiktaş'a uymuyor. İspanyol ekibi, yıldız golcüyü siyah-beyazlı takıma 6 ay kiraya göndermek istiyor ve bu süre içerisinde de Şampiyonlar Ligi maçlarında oynatmayacaksınız teklifi sunuyor.

Beşiktaş'ın planı ise farklı. Siyah-beyazlı takım Diego Costa'yı 1 yıl kiralayıp, sezon sonunda İspanyol ekibine dönmesini istiyor.