ÖZEL | Dorukhan’ı Abdullah Avcı da istedi ama o Beşiktaş’ı seçti!

ÖZEL | Dorukhan’ı Abdullah Avcı da istedi ama o Beşiktaş’ı seçti!

Beşiktaş Futbol Takımı 2018-19 sezonu transfer çalışmaları kapsamında Dorukhan Toköz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş yeni son hazırlıklarına hızlı bir başlangıç yaparken Eskişehirspor'dan Dorukhan Toköz ile 3 yıllız sözleşme imzaladı. 

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı özellikle geçtiğimiz sezonun devre arasında Dorukhan'ın transferinin gerçekleşmesini çok istediği fakat Dorukhan'ın Beşiktaş'ın devreye girmesinin ardından hem Şenol Güneş etkisi hem de Beşiktaş’ın daha büyük bir kulüp olması sebebiyle siyah beyazlıları tercih ettiği öğrenildi.

Siyah beyazlılara 3 yıllık sözleşme imzalayan genç oyuncu, Beşiktaş'ın idmanlarında da yer alıyor. Toköz, imza töreninin ardından;  "Burada olduğum için çok mutluyum! Elimden gelenin fazlasını yapıp bu camiaya layık olacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın ; hep birlikte en yukarı " ifadelerini kullandı.

Dorukhan Toköz Kimdir?

21 Mayıs 1996’da Eskişehir’de dünyaya geldi. Eskişehirspor altyapısında futbol hayatına başlayan genç orta saha oyuncusu, 2014-15 sezonunda profesyonel futbola geçiş yaptı. 2017-18 sezonunda Eskişehirspor formasıyla Spor Toto 1. Lig’de 32 maça çıkan 180 cm boyundaki Dorukhan Toköz, 2018-19 sezonunun başında Beşiktaşımız ile sözleşme imzaladı.