ÖZEL | Efsane pankart yeniden yaptırıldı!

ÖZEL | Efsane pankart yeniden yaptırıldı!

Beşiktaşlı taraftarlar, F.Bahçe deplasmanı için efsane pankartı yeniden yaptırdı.

Ajans Beşiktaş ÖZEL - Tarihler 5 Şubat 2012'yi gösterdiğinde Beşiktaş taraftarı, son kez Kadıköy deplasmanına gitmişti, ama son kez gittiğini bilmeden. O gün Kadıköy'e giden 2500 Beşiktaş taraftarının açtığı pankart ise bir efsane haline gelecekti: "Sana Gelmediğim Gün Öldüğüm Gündür"

Karşılaşma sırasında yine Beşiktaş tribünlerinin yaktığı meşaleler, pankartın da yanmasına neden olmuş ve itfaiye tarafından pankart söndürülmüştü. Siyah-beyazlı taraftarlar da yanan pankartı Kadıköy'de bırakmış ve pankart tarihe karışmıştı.

O tarihten sonra çıkan deplasman yasakları nedeniyle bir daha Kadıköy'e gidemeyen Beşiktaş taraftarı, pankartın Kadıköy'le özdeşleşmesi nedeniyle aynı pankartı bir daha yaptırmama kararı almıştı. Ancak bu sezon başında kalkan deplasman yasakları, taraftarın da pankart için harakete geçmesini sağladı.

Siyah-beyazlı taraftarlar, 5 Şubat 2012'de yanan pankartın aynısını cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için yeniden yaptı. Çalışmaları sona eren pankart, 3 Aralık 2016'da deplasman tribünündeki yerini alacak.

p1.jpgp2.jpgp3.jpg

Efsane pankart Kadıköy'de böyle yanmıştı:

1549.jpg