ÖZEL | Fenerbahçeli taraftarın Pepe ile fotoğraf çekilmesinin ilginç hikayesi

ÖZEL | Fenerbahçeli taraftarın Pepe ile fotoğraf çekilmesinin ilginç hikayesi

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Pepe, Kartal Yuvası'ndaki imza gününde taraftarlarla buluştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın dünyaca ünlü yıldızı Pepe, Vodafone Park'taki Kartal Yuvası'nda siyah-beyazlı taraftarla buluştu. Türkiye'nin dört bir yanından imza için gelen taraftarlar, mağazayı hınca hınç doldurdu. Siyah-beyazlı renklere gönül verenler, Pepe'ye büyük ilgi gösterdi. Portekizli oyuncu ile Fenerbahçe formalı bir kız da fotoğraf çektirdi.

Binlerce taraftar, başarılı oyuncu ile fotoğraf çektirmek için Vodafone Park'taki Kartal Yuvası'nın yolunu tuttu. Sabah 7'den beri bekleyip yer kapan siyah-beyazlı taraftarlar 34 yaşındaki oyuncu ile bol bol fotoğarf çektirdi. Ancak bir taraftar dikkat çekti. Fenerbahçe formalı bir taraftar da Pepe ile fotoğraf çektirmek için Vodafone Park'taki Kartal Yuvası'na gelmişti.

Fenerbahçe formalı taraftar, geç saatlerde geldiği için arka sıralarda yer alıyordu. Ancak bu taraftar, sosyal medyadan Pepe'ye mesaj atıyor. Başarılı oyuncu da bu mesajı tercüman Arda Kabaklı gösteriyor ve Fenerbahçeli taraftarın gelmesini istiyor. Arda'da güvenlikleri uyararak kızın ön tarafa getirilmesini istiyor. Güvenliklerin kendisini çağırmasıyla şok olan taraftar, Pepe ile fotoğraf çektiriyor.

Etiketler :