ÖZEL | Ferdi Kadıoğlu için pazarlıklar kıran kırana devam ediyor!

ÖZEL | Ferdi Kadıoğlu için pazarlıklar kıran kırana devam ediyor!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme gelen isimlerden bir tanesi de Ferdi Kadıoğlu oldu.

Ajans Beşiktaş Özel - Transfer çalışmalarını takımı gençleştirme üzerine kuran Beşiktaş'ın gündemine gelen isimlerden bir tanesi de 18 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu oldu. Geçtiğimiz sezon başından beri Beşiktaş'ın radarında olan genç yetenek için şartlar zorlanıyor.

Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisini elinde bulunduran kulübü NEC Nijmegen, Beşiktaş'tan 2.5 milyon euro bonservis bedeli talep etti. Beşiktaş adına görüşmeleri gerçekleştiren, eski Beşiktaşlı futbolcu Baki Mercimek, bu bedeli aşağıya çekmek için uğraşıyor.

Öte yandan genç oyuncu ise Beşiktaş forması giymeye sıcak bakıyor. Ferdi Kadıoğlu, kulüplerin anlaşması halinde, Beşiktaş'a imza atmak istediğini bildirdi.

Ferdi Kadıoğlu kimdir?

7 Ekim 1999 doğumlu olan Ferdi Kadıoğlu 18 yaşında. Hollanda doğumlu olan genç yıldız, NEC Nijmegen forması giyiyor. Bu sezon Hollanda ekibi ile 39 maçta görev yapan Kadıoğlu, 8 gol, 13 asistlik performans sergiledi. Genç oyuncu 10 numara ve merkez orta saha pozisyonlarının dışında, sağ kanatta da görev yapabiliyor. Son olarak Hollanda U21 takımına da davet edilen Ferdi Kadıoğlu'nun geleceğinin oldukça parlak olduğu ön görülüyor.

Etiketler :