ÖZEL | Fikret Orman’ın bahsettiği projenin detayları belli olmaya başladı

ÖZEL | Fikret Orman’ın bahsettiği projenin detayları belli olmaya başladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman TSYD'nin “Yükselen değer Beşiktaş” adlı seminerinde konuştu. Orman, yeni bir projeden bahsetti.

Ajans Beşiktaş - TSYD'nin “Yükselen değer Beşiktaş” adlı seminerine konuk olan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman açıklamalarda bulundu ve gelen soruları yanıtladı.

Türk sporunun marka değerinin yükseltilmesi gerektiğini ve bunun için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Orman "Biz Beşiktaş olarak sosyal medya hesaplarımızdan yaklaşık 12-13 milyon kişiye tek tuşla ulaşabiliyoruz.  Ve biz asla fake hesaplarla takipçi toplamadık, bunu hep söylemişimdir. Eğlenceli herkesin eğlenebileceği şeyler yaratmaya çalışıyoruz. Her hafta bununla ilgili kısa vadeli uzun vadeli toplantılar yapıyoruz. Yeni kampanyaya başlıyoruz. Come to Beşiktaş'ın bir tık üstünde olacak birşey bu. Beşiktaş'ı dünya çapında tanıtacak şeyler yapıyoruz. Marka değerimize çok inanıyoruz." dedi.

Geçtiğimiz senonun transfer dönemiyle başlayan 'Come to Beşiktaş' akımı dünya çapında ses getirmeyi başarmıştı. Başkan Fikret Orman konuşmasının devamında "Yeni projemizle dünyada çok ses getireceğiz. Türkiye'de başlayacak dünyaya yayılacak. Az kaldı. Çok çalıştık. Yakında öğreneceksiniz." dedi.

Yeni projenin detayları belli olmaya başladı. Yeni projenin Beşiktaşlı futbolcuların da yer aldığı ve Beşiktaş’ın anlatıldığı bir reklam ve iletişim kampanyası olduğu, yurtdışında televizyonlarda ve reklam panolarında yayınlanacak bir reklam kampanyasının çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

 

Etiketler :