ÖZEL | Gökhan Töre: “Hocam forma verirse hazırım.”

ÖZEL | Gökhan Töre: “Hocam forma verirse hazırım.”

Beşiktaş'ın yıldız kanat oyuncusu Gökhan Töre, Göztepe maçının ardından özel açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Vodafone Park'ta konuk ettiği İzmir temsilcisi Göztepe'yi Talisca, Medel, Tosic, Larin ve Babel'in golleriyle 5-1 yenen Beşiktaş, puanını 56'ya çıkardı ve şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Beşiktaş'ta uzun süreli sakatlıktan çıkan ve iki maçtır kadroya dahil edilen Gökhan Töre, Göztepe maçının ardından taraftarlarla fotoğraf çektirdi ve Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu.

Yıldız kanat oyuncusu "Artık hiçbir sakarlığım kalmadı. Hocam forma verirse elimden geleni yaparım. Kendimi hazır hissediyorum. Beşiktaş'a şampiyonluk yolunda fayda sağlamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon West Ham'da sakatlık yaşayan ve Beşiktaş'a geri dönen Gökhan Töre, Alanya maçıyla birlikte yaklaşık 15 ay sonra bir maç kadrosuna alınmıştı. Gökhan Töre son resmi maçını 1 Ekim 2016’da Middlesbrough'a karşı oynadı.

Şenol Güneş'ten Gökhan Töre açıklaması!

Aytemiz Alanyaspor maçının ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gökhan Töre ile ilgili "Gökhan Töre 1 haftadır bizimle idmanlara katılıyor. Bu sene zaman zaman değerlendirmeyi ve seneye %100 kullanmayı planlıyoruz. Büyük gelişme kaydetti, şu anda kadroda yer alıyor." açıklamasını yapmıştı.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :