ÖZEL | Gökhan Töre sahalardan ne kadar uzak kalacak?

ÖZEL | Gökhan Töre sahalardan ne kadar uzak kalacak?

Beşiktaş'ın Rizespor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Gökhan Töre oyundan alınmıştı. Yıldız oyuncunun sahalara ne zaman döneceği belli oldu.

Ajans Beşiktaş Özel - Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçının ilk yarısında ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Gökhan Töre'nin sağlık durumu belli oldu. Takımla çalışmalara bu hafta başlaması beklenen Gökhan Töre, ağrıları olması durumunda Şenol Güneş tarafından riske edilmeyecek ve Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Yıldız futbolcunun en geç, hafta arasında oynanacak Genk maçında sahalara dönmesi bekleniyor.

Sakatlığı düzelen Ryan Babel ise Başakşehir deplasmanında görev alabilecek. Şenol Güneş, Babel'in oynayabilecek olması nedeniyle de Gökhan Töre'yi dinlendirebilir.

Beşiktaş'tan Gökhan Töre açıklaması

Beşiktaş, Gökhan Töre'nin sakatlığı hakkında şu açıklamayı yayınlamıştı; "Futbol Takımımızın dün akşam Ç. Rizespor ile oynadığı maçta rakip oyuncunun darbesiyle sakatlanan futbolcumuz Gökhan Töre'nin yapılan muayene ve Acıbadem Fulya Hastanesi'nde çekilen MR sonucuna göre; sol bacak ekstansör digitorum longus kasının zarında yırtık ve kas içine kanama tespit edilmiştir. Futbolcumuzun tedavisine başlanılmıştır."

Etiketler :