ÖZEL | Güneş ilk raporunu yönetime sundu! Raporda kiralıklar için ne isteniyor?

ÖZEL | Güneş ilk raporunu yönetime sundu! Raporda kiralıklar için ne isteniyor?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah beyazlı yönetime ilk raporunu sundu. İşte tüm detaylar...

Ajans Beşiktaş - Transfer döneminde Beşiktaş'tan kiralık olarak başka takıma giden siyah beyazlılardan Aras Özbiliz, Denys Boyko ve Matej Mitrovic'in geleceği hakkında ilk görüşmeler yapıldı. Beşiktaş'ın başarılı teknik direktörü Şenol Güneş, ligin bitimine kısa bir süre kala siyah beyazlı yönetime ilk raporunu sundu. Raporda Beşiktaş'ın kiralık oyuncuları hakkında 4'ünün de gönderilmesi yönünde görüş bildirdi.

Siyah beyazlı yönetim, Güneş'in raporuna onay verirken sadece Mitrovic için Dünya Kupası asıl kadrosunun açıklanmasını bekleyecek. Mitrovic'in Hırvatistan’ın Rusya kadrosunda yer almaması durumunda satılacak; Dünya Kupası'na giderse, kupanın sona ermesi beklenecek ve daha sonra satılacak.

Beşiktaş'ın kiralık oyuncuları hangi takıma kiralandı? 

Matej Mitrovic  Club Brugge

Denys Boyko  Dinamo Kiev

Aras Özbiliz  Sheriff

Beşiktaş'ın kiralık oyuncularının bu sezon ve Beşiktaş formasıyla gösterdikleri performans:

Matej Mitrovic

Brugge formasıyla çıktığı 12 maçta 989 dakika forma giydi. 12 maçta 1 gol kaydetmeyi başardı. Beşiktaş formasıyla 2 sezonda toplam 22 maça çıkan Mitrovic gol ve asist kaydedemedi. Güncel piyasa değeri 3,50 mil. €

Denys Boyko

Kiev formasıyla görev aldığı 16 maçta 14 gol yedi. Güncel piyasa değeri 1,00 mil. €

Aras Özbiliz

Ara transfer döneminde Moldova 1. Lig ekiplerinden Sheriff'te 2 maçta forma giyen Özbiliz, 75 dakika süre aldı. Gol ve asist kaydedemedi. Beşiktaş formasıyla çıktığı 5 maçta 1 gol kaydetti. Güncel piyasa değeri 650 Bin €

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

 

 

 

 

Etiketler :