ÖZEL | İşte Bursaspor'un Harun Tekin için istediği bedel!

ÖZEL | İşte Bursaspor'un Harun Tekin için istediği bedel!

Kaleci Fabri'yi Fulham'a satan Beşiktaş, yeni bir kaleci transferi yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bursaspor'dan Harun Tekin en ciddi aday konumunda.

Ajans Beşiktaş Özel - İspanyol file bekçisi Fabri'yi Fulham'a 6 milyon euro karşılığında satan Beşiktaş, yeni bir kaleci arayışına girdi. Siyah-beyazlı kulüp, Arsenal'den Ospina ile ilgilenirken, en ciddi adayın Bursaspor'un başarılı kalecisi Harun Tekin olduğu öğrenildi. Oyuncuyu bonservisi ile kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, Bursaspor'un kapısını çaldı.

Yeşil-beyazlı kulüp ile görüşme halinde olan Beşiktaş'a, Bursaspor'dan bonservis yanıtı geldi. Bursaspor'un, Harun Tekin transferi için Beşiktaş'tan 3.6 milyon euro istediği ve Beşiktaş'ın takas teklifini kabul etmediği öğrenildi.

Harun Tekin kimdir?

17 Haziran 1989 doğumlu olan Harun Tekin 29 yaşında. Milli kaleci Menemen Belediye altyapısında futbol hayatına başladı. Daha sonra Güngören Belediye'ye transfer olan Harun Tekin, 2010-2011 sezonunda bonservis bedeli olmadan Bursaspor'a transfer oldu. Yaklaşık 8 yıldır Bursaspor'da oynayan Harun Tekin, 2 kez de A Milli Takım formasını sırtına geçirdi. Piyasa değeri 2.5 milyon euro olan Harun'un Bursaspor ile olan sözleşmesi 2020 yılına kadar devam ediyor.

Etiketler :