ÖZEL | İşte Negredo transferinde tüm gerçekler!

ÖZEL | İşte Negredo transferinde tüm gerçekler!

Beşiktaş'ın İspanyol forveti Alvaro Negredo Dubai'ye gitti. Fikret Orman ise Negredo transferi için bilgim yok ifadelerini kullandı. İşte Negredo transferindeki tüm detaylar...

Ajans Beşiktaş | Özel - Geçtiğimiz gün Beşiktaş'ın İspanyol forveti Alvaro Negredo'nun Birleşik Arap Emirlikleri'ne transfer olacağı yönünde çıkan haberler, siyah beyazlı kulübün resmi sitesi üzerinden yalanlanmış ve Negredo için kulübe gelen herhangi bir teklifin olmadığı dile getirilmişti.

Bugün Alvaro Negredo'nun Al Nasr kulübü için sağlık kontrolünden geçmek üzere Dubai'ye gittiği iddia edildi. Havaalanında görüntülenen Negredo;

"Beşiktaş'ı çok seviyorum, ailem de mutluydu ben de çok mutluydum ama futbol böyle bir şey. Şenol Güneş iyi bir insan, iyi bir teknik direktör. Yaşadığım problem maaşımla ilgili ekonomik bir durum. Bu durum, kulüp ve benim için zorluk çıkarıyor." ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ise düzenlediği basın toplantısında Negredo için kulübe gelen bir teklifin olmadığının altını çizerek  Negredo'nun Dubai'ye gitmesi üzerine sorulan sorulara "Konu hakkında bilgim yok." ifadelerini kullanarak yanıt verdi.

Havaalanında Beşiktaş'ın A Takım İdari Sorumlusu Erdinç Gültekin ile görüntülenen Negredo'nun transferi, taraftarlar tarafından merk konusu oldu. Kulüp çalışanı olan Erdinç Gültekin'in Negredo'dan imza beyannamesi almak için havaalanına gittiği öğrenildi. 

Negredo, Dubai'ye giderek sağlık kontrolünden geçmek istediğini Beşiktaş'a iletti. Beşiktaş da kulüple anlaşma sağlanmadan sağlık kontrolüne gidemeyeceğini Negredo'ya iletti. Negredo kulübe gitmek istediğini söyledi ve bugün Dubai'ye yola çıktı.

Negredo'nun ya yarın gelip antrenmana çıkması ya da kulüplerin anlaşarak Negredo'nun yeni kulübünde sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. Ayrıca Negredo'nun kontratında kulüpten izin almadan yurtdışına çıkamaz maddesi bulunuyor. Siyah beyazlı kulübün İspanyol oyuncuyu FIFA'ya şikayet etme hakkı bulunuyor.

Etiketler :