ÖZEL | Marcelo gitti, Kolarov geliyor!

ÖZEL | Marcelo gitti, Kolarov geliyor!

Marcelo Guedes, Lyon'a gitti. Beşiktaş'ın eski aşkı alevlendi...

Ajans Beşiktaş - Finansal fair-play kuralları gereği oyuncu satmadan transfer yapamayan Beşiktaş, Lyon'dan gelen cazip teklif sonrası Brezilyalı oyuncunun transferine onay verdi. Beşiktaş'ta Marcelo'nun Lyon'a transferi sonrası gözler savunma hattına yapılacak yeni transfere çevrildi.

Beşiktaş, savunma transferi için uzun süredir temas halinde olduğu Alexandar Kolarov ile prensip anlaşmasına vardı. Manchester City forması giyen Kolarav'un menajeriyle geçen hafta bir toplantı gerçekleştirildi. Bu toplantıda kesin olarak anlaşmaya varıldı ve oyuncunun menajerinden 1 hafta süre istendi.

Sırp oyuncuyla ilk temas geçtiğimiz sezon kurulmuştu ancak transfer Guardiola'nın, yıldız ismi takımda tutmak istemesi sonrasında gerçekleşmemişti. Ancak bu sezon City yetkilileri, önümüzdeki yıl sözleşmesi bitecek Kolarov'dan para kazanmak için oyuncunun satışına sıcak bakıyor.

Beşiktaş, Alexandar Kolarov için Manchester City'e 4 milyon Euro ödeyecek. Hem oyuncuyla hem de kulübüyle görüşmelerde prensip anlaşmasına varıldı. Siyah-beyazlılar, 31 yaşındaki oyuncunun transferi için bu sezon ilk olarak Ramazan ayı öncesinde Zagreb'de oyuncunun menajeriyle görüşme gerçekleştirmişti.

Kolarov, 2016-2017 sezonunda 39 maçta forma giydi. Tecrübeli oyuncu, bu maçların 23'ünde stoper oynadı.

Etiketler :