ÖZEL | Marcelo ile 5 yıl daha! Sözleşme imzalandı

ÖZEL | Marcelo ile 5 yıl daha! Sözleşme imzalandı

Beşiktaş'ın başarılı stoperi Marcelo, sözleşmesini 5 yıl uzattı.

Ajans Beşiktaş Özel - Brezilyalı stoper 2018 yılında bitecek olan sözleşmesini 4+1 yıl uzattı. Özellikle bu sezon gösterdiği performansla, taraftarların yüzünü güldüren Marcelo, geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş'a kiralık olarak gelmişti.

Sezon başına 2 milyon Euro karşılığında bonservisi alınan 30 yaşındaki stoper, transfer olduğu günden beri takımın değişilmez isimleri arasına girdi. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk maçında 2 gol atarak yıldızlaşan Marcelo, bu sezon da çıktığı 44 maçta, 3 gol atma başarısı gösterdi.

Marcelo ile birlikte Necip Uysal ve Oğuzhan Özyaup ile de 5'er yıllık sözleşme imzalandı. Bu üç oyuncu da aynı an da kulüp binasına gelerek Fikret Orman ile görüşüp, sözleşmelere imza attılar. Resmi açıklamalar, şampiyonluk sonrası yapılacak.

Beşiktaş, 4+1 yıllık anlaştığı Marcelo’ya yılda 1 milyon 700 bin Euro verecek. Kartal, 4+1 yıllık sözleşme önerdiği Necip Uysal’dan da olumlu yanıt aldı. 26 yaşındaki oyuncunun maaşının da 900 bin Euro’dan 1,5 milyon Euro’ya çıkarılacağı bildirildi. Necip’in sözleşmesi 2019’da sona eriyordu.