ÖZEL | Mensah: "İzin verin Beşiktaş'a gideyim"

ÖZEL | Mensah: "İzin verin Beşiktaş'a gideyim"

Kayserispor'da oynayan Mensah'ı kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş; Ganalı oyuncuyla anlaşırken, Kayseri ekibini futbolcunun kendisi ikna edecek. Beşiktaş'ın diğer hedefi ise sarı - karmızılı ekibin genç oyuncusu Nurettin.

Ajans Beşiktaş ÖZEL - Siyah - beyazlılar, uzun süredir peşinde oldukları Bernard Mensah transferinde sona yaklaştı.

İstanbul'da oynanan Beşiktaş - Kayserispor maçının öncesinde iki takımın yedikleri yemekte konu masaya yatırılırken, siyah - beyazlı ekibin yöneticileri, "Mensah ile yakından ilgileniyoruz. Eğen siz de uygun görürseniz kadromuza katmak isteriz. Ayrıca Abdullah hocamız Nurettin ile yakından ilgileniyor. Nurettin için de ciddiyiz." dediler. Kayserispor ekibinin yöneticileri ise "Mensah konusunu oyuncu ile görüşüp size bildireceğiz. Nurettin ise genç bir oyuncu. Bu konuda Bülent hocamızdan bir rapor isteyelim." şeklinde cevap verdiler.

Bu görüşmenin ardından Mensah ile görüşürek Ganalı oyuncunun görüşlerini soran sarı- kırmızılı yöneticiler, "Adebayor ayrıldı. Takımda çok anlaşacağım biri kalmadı. Takımın hedefleri de çok yukarılar değil. Müsade ederseniz gitmek isterim" cevabını aldılar.

Nurettin için de Bülent Uygun'dan rapor isteyen Kayserispor yönetimi, genç oyuncunun Manisaspor maçında sakatlanması sonrasında bekleme kararı aldı.

Kayserispor'un; sezonu kapatan Nurettin ve Mensah için ay sonuna kadar Beşiktaş7a resmi bir cevap vermesi bekleniyor.

Ajans Beşiktaş özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!