ÖZEL | Milli Takım’a seçilmeyen Talisca’ya 3 dev talip! Görüşmeleri Beşiktaş yürütüyor

ÖZEL | Milli Takım’a seçilmeyen Talisca’ya 3 dev talip! Görüşmeleri Beşiktaş yürütüyor

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Anderson Talisca'nın geleceği, belirsizliğini koruyor. Beşiktaş oyuncuyu alıp hemen satmayı planlıyor.

Ajans Beşiktaş - 2 sezondur Beşiktaş'ta forma giyen ve gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan Anderson Talisca'nın geleceği belirsiz. Beşiktaş'ın elinde 21 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunuyor. Siyah-beyazlı takım duruma göre Talisca'yı alıp, ardından hemen satabilir.

Benfica'nın yıldız futbolcuyu 50 milyon eurodan aşağısına bırakmaya niyeti olmadığı için Talisca'ya talip olanlar önce Beşiktaş'ın kapısını çalıyor. Brezilyalı yıldıza 3 ciddi teklif geldiği ve bu tekliflerle doğrudan Beşiktaş'ın ilgilendiği öğrenildi.

İngiliz ekipleri Manchester United ve Everton'ın yanı sıra, İtalyan devi Roma da Talisca ile ilgileniyor. Beşiktaş, üç kulüp ile de görüşme halinde.

Başkan Fikret Orman ve Asbaşkan Umut Güner, hafta sonu Everton ile masaya oturdular. Bugün de Roma'ya giden Ali Naibi, İtalyan ekibi ile görüşme gerçekleştirdi. Roma'nın Anderson Talisca için 40 milyon euro seviyesine çıkabileceği öğrenildi.

Beşiktaş eğer bu teklif konusunda Roma kulübüyle anlaşabilirse Talisca'nın 21 milyon euroluk opsiyonunu kullanıp, hemen ardından 40 milyon euroya Roma'ya satacak.

Etiketler :