ÖZEL | Oğuzhan yeni sözleşmeyi Mayıs ayında imzaladı. F.Bahçe konudan habersiz! 

ÖZEL | Oğuzhan yeni sözleşmeyi Mayıs ayında imzaladı. F.Bahçe konudan habersiz! 

Fenerbahçe'nin Oğuzhan Özyakup ile ilgilendiği iddia ediliyor. Ancak hem F.Bahçe cephesi, hem de bu iddiaları ortaya atanlar, yeni sözleşmeden habersiz...

Ajans Beşiktaş Özel - Beşiktaş’a 2012-2013 sezonunda gelen ve 5 sezondur siyah-beyazlı takımın formasını giyen Oğuzhan’ın sözleşmesi, Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmî sitesinde sezon sonunda bitiyor gözüküyor.

Ancak Beşiktaş, geçen sezon Mayıs ayında Milli oyuncuyla 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Siyah-beyazlı takım; yıldız oyuncuyu transfer ettiği Arsenal kulübüyle yaptığı anlaşma gereğince oyuncunun bir sonraki satışından İngiliz kulübüne yüzde 30 pay vereceği için yeni yaptığı anlaşmayı henüz açıklamadı.

Arsenal’le yüzde 30’luk pay konusunda anlaşma yapmak isteyen Beşiktaş, bu görüşmeler netlik kazanmadan da Mayıs ayında yaptığı sözleşmeli henüz Federasyon'a bildirmedi. Sözleşme Federasyon'a bildirilmediğini için de Oğuzhan’ın sözleşmesi sene sonunda bitecek gözüküyor.

Bu durumdan faydalanmak isteyen Fenerbahçe’nin de Ocak ayından sonra Oğuzhan’ın menajeriyle masaya oturacağı iddia ediliyor. Ancak Fenerbahçe’nin görüşme talebine Oğuzhan’ın menajerinin vereceği cevap, sarı-lacivertli kulübün gerçeklerle yüzleşmesini sağlayacak.

Etiketler :