ÖZEL | Oğuzhan'ın Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu ile görüşmesinin perde arkası! Lucescu neler söyledi?

ÖZEL | Oğuzhan'ın Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu ile görüşmesinin perde arkası! Lucescu neler söyledi?

Oğuzhan Özyakup'un A Milli Takım Teknik direktörü Mircae Lucescu tarafından Milli Takım'a çağrılmamasının yankıları sürüyor.

Ajans Beşiktaş Özel - Milli Takım kadrosu açıklandı. Kadronun sürprizi Oğuzhan oldu. Yıldız futbolcuyu Mircea Lucescu kadroya almadı. Bu karar tepki görürken; Oğuzhan, Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu "Her karara saygım sonsuz. Hoca ile tanışma fırsatı oldu. Orada kampta görüşürüz diye bir konuşma oldu. Şaşırdım. Her futbolcunun hayali milli takımdır. Üzüldüm. Ama şanslıyım ki bu formada hem Beşiktaş, hem milli takım arması var. Daha çok çalışmam gerekiyor. İnşallah bir dahaki kampta arkadaşlarımın yanında olabilirim. İsmimi listede görmedim, üzüldüm. Aklıma başka şeyler geliyor. Sorguluyorum. Ben de o formayı gimek isterdim. "Lucescu bana kampta görüşürüz dedi" açıklamasında bulundu.

Kasımpaşa maçı sonrası

Lucescu-Oğuzhan görüşmesi Kasımpaşa maçı sonrasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda gerçekleşti. Milli Takım teknik direktörü Lucescu, karşılaşmadan önce soyunma odasına girip Oğuzhan ve Cenk ilegörüşmek istedi. Ancak Şenol Güneş maça konsantre olduklarını söyleyerek, maç sonunda gelmeleri gerektiğini iletti.

Karşılaşmanın ardından Lucescu ve Tayfur Havutçu soyunma odasına gitti. Önce Şenol Güneş'i tebrik eden ikili daha sonra Cenk ve Oğuzhan'la konuştu. Lucescu odadan çıkarken, Oğuzhan'ın omzuna elini atarak "Kampta görüşürüz" dedi.

Ancak bilndiği üzere açıklanan Milli Takım kadrosunda yıldız futbolcu yer almadı.

 

Etiketler :