ÖZEL | Partizan - Beşiktaş maçının yayın hakkı için istenen fiyat dudak uçuklattı!

ÖZEL | Partizan - Beşiktaş maçının yayın hakkı için istenen fiyat dudak uçuklattı!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Partizan ile yarın deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi’ne 2. Tur’da başlayan ve sırasıyla Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn ve Avusturya ekibi LASK Linz’i eleyerek Play-Off Turu’na yükselen Beşiktaş, gruplarda kalmak için son engel olan Partizan'la karşılaşacak.

Partizan - Beşiktaş mücadelesi 23 Ağustos Perşembe akşamı (yarın) saat 21.30'da Partizan Stadı'nda oynanacak. Fakat siyah-Beyazlılar’ın, Partizan’ın konuğu olacağı karşılaşma öncesi herhangi bir yayıncı kuruluştan maç yayınına dair bir açıklama gelmedi.

Ajans Beşiktaş'ın edindiği bilgilere göre; maçın yayıncısı yayın hakları için 150 bin euro istiyor.  Avrupa Ligi üçüncü ön eleme maçında Avusturya’da oynanan LASK Linz mücadelesinde karşılaşmaya 2 saat kala yayın haklarını satın alan TRT, Partizan - Beşiktaş maçını bu fiyata almama kararı aldı. LASL Linz maçında karşılaşamaya 2 saat kala gelen direktifle maç alınmıştı. Yine böyle bir şey olması durumunda maçın yayın hakları satın alınacak, aksi takdirde 150 bin euroluk rakama maçın yayın hakları alınmayacak.