ÖZEL | Pepe ile yüz yüze görüşme zamanı

ÖZEL | Pepe ile yüz yüze görüşme zamanı

Bir süredir Pepe'yi kadrosuna katmak için çalışmalar yürüten Beşiktaş, başarılı oyuncu ile görüşecek.

Ajans Beşiktaş - Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündemi Pepe transferi meşgul ediyordu. Yıldız oyuncunun transferiyle ilgili ilk görüşme menajer Ahmet Bulut tarafından yapılmıştı. Yapılan görüşmelerde Portekizli oyuncunun yıllık 5 milyon Euro garanti para ve 2.5 milyon Euro imza parası istediği iddia ediliyordu.

34 yaşındaki oyuncu Portekiz Milli Takımı ile Rusya'da düzenlenen Konfederasyon Kupası'nda mücadele ediyor. Dün Portekiz'in yarı final maçında Şili'ye elenmesiyle Pepe, takımıyla Pazar günü 3.'lük maçına çıkacak ve bu maç sonrası milli takımdan ayrılacak.

PSG ve Inter'in de peşinde olduğu Pepe için Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'in liderliğindeki ekip, yüz yüze bir görüşme gerçekleştirecek. Oyuncudan yıllık ücret konusunda indirim talep edilecek. Ayrıca Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermesi nedeniyle oyuncunun göz önünde olacağı aktarılacak.

Öte yandan Umut Güner'in, görüşmede Beşiktaş taraftarıyla ilgili videoları da Portekizli oyuncuya göstereceği öğrenildi.