ÖZEL RÖPORTAJ | "3 puan Beşiktaş'ın olur"

ÖZEL RÖPORTAJ | "3 puan Beşiktaş'ın olur"

Sözcü gazetesi Beşiktaş muhabiri Ali Aydın, Beşiktaş-Bursaspor mücadelesini Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım Cumartesi günü Vodafone Park'ta Bursaspor'u konuk edecek. Saat 19:45'te başlayacak zorlu mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Suat Arslanboğa olacak. Sözcü gazetesi Beşiktaş muhabiri Ali Aydın mücadeleyi Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi. İşte Ali Aydın'ın açıklamaları:

"2 sevgili uzun bir aradan sonra hasret giderecek. Beşiktaş dolu tribünlerin önünde sezonun ilk taraftarlı maçına çıkacak. Rakip güçlü Bursa... Kolay bir maç değil ancak Beşiktaş kazanabilecek güçte. Vodafone Park açıldığında bu yana ligde mağlubiyet yüzü görmeyen Beşiktaş, Bursa maçından da galip ayrılarak bu seriyi devam ettirecektir. 3 puan Beşiktaş'ın olur.

Negredo'yu görme fırsatı bulacağız. Atiba'nın dönmesi Beşiktaş için büyük bir avantaj. Şenol hoca büyük ihtimalle sağ bek pozisyonunda Beck'i tercih edicek. Hoca Andreas Beck'ten şaşmıyor. Alman oyuncu Kasımpaşa maçında da iyi bir performans sergilemişti. Milli maç arasında bayrama mutlu girmek isteyen Beşiktaş, taraftarlarına 3 puanı armağan edecektir.

Etiketler :