ÖZEL RÖPORTAJ | "Beşiktaş, Portekiz'de deplasman stresi yaşamaz"

ÖZEL RÖPORTAJ | "Beşiktaş, Portekiz'de deplasman stresi yaşamaz"

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi serüveni Porto maçıyla başlayacak. Siyah-beyazlı takım ilk maçında Portekiz deplasmanına çıkacak.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nda Monaco, Porto ve RB Leipzig ile mücadele edecek olan Beşiktaş, ilk maçında Porto deplasmanına çıkacak. Siyah-beyazlı kafile Portekiz'e ulaştı. Beşiktaş'ta kritik maç öncesinde tek eksik sağ bek Gökhan Gönül. Son oynanan Karabük maçında kadroya alınmayan Adriano, takımla birlikte Portekiz'e gitti. Sakatlığını atlatan Brezilyalı oyuncu Şenol Güneş'in görev vermesi halinde forma giyebilecek.

Bu zorlu karşılaşma öncesinde Anadolu Ajansı Beşiktaş muhabiri Hüseyin Eroğul, mücadele hakkında konuştu. Eroğul, Beşiktaş'ın deplasman sıkıntısı çekmeyeceğini söyledi.

İşte Hüseyin Eroğul'un açıklamaları;

"Beşiktaş, Portekiz'i bir deplasman gibi hissedeceğini sanmıyorum. Portekiz takımlarıyla çok oynadık. Quaresma ve Pepe gibi iki oyuncunun da olması bir etken. Orada bir deplasman stresi yaşamayacaktır Beşiktaş. Aboubakar'ın da olmaması bizim için iyi bir avantaj. Hocaları devre arasında oyuncularının üzerindeki stresi almak için açıklamalarda bulundu. Onlar için de çok önemli bir maç. Şmapiyonlar Ligi'nde ilk maç çok önemli, deplasmandasın ama Beşiktaş deplasmanda puan alabileceğini nasıl oynadığını geçen sene çok güzel şekilde gösterdi. Ben açıkçası Beşiktaş'ın orada mağlup olacağını düşünmüyorum. Beraberlik olabilir ama yenilgi olmaz. Ben Porto'dan çok çekinmiyorum. Puan almak için yeterli potansiyeli var. Orta sahada çok hareketli bir takım Porto. Atiba tercihi mi olacak yoksa daha enerjik bir Tolgay mı olur bilemiyorum ama bence Tolgay ile başlarsa daha etkili olur. Medel'i ligde hiç oynatmadı. Sadece 16 dakika oynadı. Milli maçlara gitti. Takıma tam anlamıyla dahil olamadı daha Medel. Ben pek sanmıyorum 11'de başlayacağını. Sadece ligde 16 dakika oyayan bir adamı önemli bir maçta direkt koymak büyük cesaret örneği olur."

Etiketler :