ÖZEL RÖPORTAJ | "Beşiktaş, şampiyonluğun en büyük adayıdır"

ÖZEL RÖPORTAJ | "Beşiktaş, şampiyonluğun en büyük adayıdır"

Sözcü gazetesi Beşiktaş muhabiri Ali Aydın, Beşiktaş'ın İspanya kampını Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Ali Aydın'ın kamp değerlendirmesi:

Kampın genel havası aslında iyi. Bir sorun yok. Herkesin hava sıcak gibi endişesi vardı ancak sabah saatlerinde ve akşam saatlerinde hava sıcaklığı çok normal, sadece öğlen hava sıcak. Sabah ve akşam yapılan idmanlarda sorun teşkil etmiyor. Şenol Güneş'te başkanla yedğimiz yemekte 'Havalar iyi gidiyor" dedi. Buranın saati ile sabah 10 buçuk akşam 8'de antrenman yapıyor takım. Dolayısıyla sıcak takımı etkilemiyor.

Kamp, futbolcuların sezona hazırlanması açısından güzel geçiriyor. Oğuzhan, Tolgay Caner, Adriano ve Cenk Tosun çok hırslı. Bütün futbolcular bireysel olarak iyi çalışıyor. Tabii eksiklikler de var. Defans hattında eksikler var. Pepe'nin hazır olmayışı şu an için sorun ancak Pepe hazır olduğunda defanstaki sorunların çözüleceğini düşünüyorum.

Pepe'nin 6 Ağustos'taki Süper Kupa maçında oynaması için takım seferber. Hoca belki Pazar günü Real Betis'e karşı yarım devre oynatabilir. Eksikleri var takıma katılması için ama sabah akşam çalışıyor. Tam bir profesyonel. Adriano gibi Quaresma gibi eskiden tanıdığı arkadaşları olduğu için pek yabancılık çekmedi. Bunlar beşiktaş adına pozitif şeyler.

Beşiktaş lige şu anki görüntüsüyle hazır değil ama 3 gün daha var kampın bitmesine. 5 Ağustos'a kadar çalışmaya devam edecekler. 6 Ağustos'ta hazır olup olmadığını tam anlamıyla göreceğiz. Hazırlık maçlarında Quaresma, Pepe oynamadı onlarda takıma katıldığı zaman Beşiktaş'ın hazır olacağını düşünüyorum. Bu isimlerin  zamana ihtiyacı var. Oynayıp oynamama kararını hoca verir. Son hazırlık maçında Quaresma ve Pepe'nin oynayabileceğini düşünüyorum.

Zaten bu iki isim gelirse takım büyük bir oranda eksikleri giderir. Beşiktaş hazırlık maçlarında galip gelemedi belki ama daha henüz Beşiktaş'a karşı negatif düşüncem yok. Yavaş yavaş takım oturacaktır. Hiçbir takım ligin ilk haftasında hazır olmaz. Şenol hoca zaten her sezon başı bunu söyler. Dolayısıyla Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adayıdır. Çalışmalar iyi yönde gidiyor. Hazırlık maçları ölçü değildir. Oradaki ciddiyet daha farklıdır.

Oyuncuların hırsını gözlemliyoruz.  Caner'in oynama isteği gözünden belli oluyor. Beşiktaş iyi bir hazırlık dönemi geçiriyor. Takımın lige ve kupa maçına tam anlamıyla hazır olmasa da ligin 4 ve 5. haftasında tam hazır olacağını düşünüyorum.

Etiketler :