ÖZEL RÖPORTAJ | "Eğer adalet varsa bu ceza Tahkim'den döner"

ÖZEL RÖPORTAJ | "Eğer adalet varsa bu ceza Tahkim'den döner"

Sözcü gazetesi Beşiktaş muhabiri Ali Aydın, Beşiktaş'a verilen cezayı Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Ali Aydın'ın sözleri:  "Konyaspor'a verilen cezayla Beşiktaş'a verilen ceza arasında hiçbir fark yok. PFDK, gözlemci raporunda olmayan bir olayı kendi kafasında üretti ve sonrasında Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Atilla Gökçe'nin köşe yazısı vardı. Samsun Cumhuriyet Başsavcısı ile röportaj yapmış. Savcı, "Beşiktaş taraftarının suçu yok" diyor. Bu durumda PFDK neye göre, Kime göre ceza veriyor.

Beşiktaş'a saha olaylarından dolayı ceza verilmiş ancak ortada Beşiktaşlı taraftarların yaptığı bir saha olayı yok. Gözlemci raporunda stattaki olaylarla alakalı Beşiktaş taraftarının yer aldığı bir olay yok. Gözlemci raporunda olmayan 'saha olayları'ndan dolayı dolayı bir kulüp ilk kez ceza alıyor. Bu tarihte bir ilk.

Beşiktaş, Tahkim'e başvurdu. Ben anlamıyorum Beşiktaş'a bu cezayı neden verdiler? Samsun'a gitmeyen seyircilerin ne suçu var? Kombine alan 30 bin Beşiktaşlı taraftarın ne suçu var? Passolig neden var? 6222 yasası neden uygulanmıyor? Beşiktaş taraftarının ne suçu var ki ceza veriyorlar, eğer adalet varsa bu ceza Tahkim'den döner."

Etiketler :