ÖZEL RÖPORTAJ | Ergin Aslan: "Beşiktaş, fikstür avantajını kullanmak zorunda."

ÖZEL RÖPORTAJ | Ergin Aslan: "Beşiktaş, fikstür avantajını kullanmak zorunda."

Yeni Şafak gazetesi yazarlarından Ergin Aslan, Beşiktaş - Alanyaspor karşılaşması hakkında Ajans Beşiktaş'a konuştu.

Ajans Beşiktaş - Milli ara sonrası Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı hız kesmeden devam edecek. Beşiktaş, Cumartesi günü Vodafone Park'ta Alanyaspor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde Yeni Şafak gazetesi yazarlarından Ergin Aslan, karşılaşma hakkındaki düşüncelerini Ajans Beşiktaş'a aktardı.

"Beşiktaş artık kalan 8 haftada fikstür avantajını kullanmak zorunda, başka çaresi yok. Kalan 8 maçın 5'i içerde. Bu durumda 15 puan yapmak zorunda. Bir beraberlik bile işleri şampiyonluk yarışında negatif anlamda bambaşka yerlere götürür. Alanyaspor bu serinin başlangıcı olacak."

"Alanyaspor her ne kadar Mesut hocayla bir ivme yakalamış olsada inişli çıkışlı bir grafiği var. Alanyaspor'un performansından ziyade konuşulması gereken Beşiktaş'ın performansı. Açıkçası ben kalan 8 haftalık serinin ilki olarak Alanyaspor maçını görüyorum. Beşiktaş'ın oyunu ele alıp, oyuna hükmedip net bir skor almaktan başka çaresi yok."

Karşılaşmada beklediği 11 hakkında konuşan Aslan, "Pepe'nin döneceğini düşünüyoruz. Pepe - Tosic oynar Şenol Hoca. Sağ tarafta Gökhan sol tarafta Caner oynar. Atiba - Tolgay - Talisca üçlüsü ile çıkar Şenol Hoca. Sağ tarafta Lens sol tarafta Babel, ileri uçta ise maskeylede olsa Negredo'nun oynayacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Etiketler :