ÖZEL RÖPORTAJ | "Hakem faktörü öne çıkmadığı takdirde iyi bir maç izleriz."

ÖZEL RÖPORTAJ | "Hakem faktörü öne çıkmadığı takdirde iyi bir maç izleriz."

Spor yorumcusu Turgay Demir derbi hakkındaki görüşlerini Ajans Beşiktaş'a aktardı. İşte o açıklamalar...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig'in 23. haftasında Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi konuk edecek. Kartal, Şampiyonlar Ligi'ndeki maçın ardından galibiyeti alarak 3 puanı kazanmak istiyor.

Spor yorumcusu ve Fotomaç gazetesi spor yazarlarından Turgay Demir, Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ile ilgili Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe Aykut Kocaman yönetiminde savunma yaparak sonuç almaya çalışıyor. Beşiktaş ise ligin en iyi hücum eden takımları arasında. Böyle maçlarda yetenekli ayakları daha fazla olan avantajlıdır ve genellikle maçın kaderini de o yetenekli ayaklar belirler. Puan olarak rakibinden geride olan Beşiktaş galibiyete odaklanacaktır. Fenerbahçe ise beraberlik ve galibiyet ikileminde kaldığı için tam bir motivasyon sağlaması kolay olmayacaktır. Hakem faktörü öne çıkmadığı takdirde iyi bir maç izleriz. Bu maçın kazanan tarafının Beşiktaş olması sürpriz olmaz." dedi.

Sahaya çıkacak 11 hakkında düşüncelerini aktaran Demir, beklediği 11'i "Fabri, Gökhan Gönül, Vida, Tosic, Adriano, Medel, Atiba, Quaresma, Oğuzhan, Babel, Negredo" olarak verdi.

Etiketler :