ÖZEL RÖPORTAJ | Kartal Yiğit: "Favori olarak Beşiktaş'ı görüyorum"

ÖZEL RÖPORTAJ | Kartal Yiğit: "Favori olarak Beşiktaş'ı görüyorum"

Habertürk gazetesi Beşiktaş muhabiri Kartal Yiğit derbi hakkındaki görüşlerini Ajans Beşiktaş'a aktardı. İşte o açıklamalar...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig'in 23. haftasında Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi konuk edecek. Kartal, Şampiyonlar Ligi'ndeki maçın ardından galibiyeti alarak 3 puanı kazanmak istiyor.

Habertürk gazetesinden Kartal Yiğit, Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ile ilgili Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu.

"Şenol Güneş, özellikle Talisca'nın yokluğunda daha çok kanat bindirmelerine önem verecektir. Quaresma ve Babel'e büyük iş düşüyor bu maçta. Aslında Fenerbahçe'nin oyun yapısına baktığımıza daha çok böyle maçlarda kendi yarı sahasında kontrollü oynayan alanını iyi savunan bir takım var. O nedenle savunmaya çok fazla iş düşmeyebilir Beşiktaş adına ama Pepe'nin olmaması büyük bir handikap. Tosic'in henüz hazır olmaması, Vida'nın Şenol Hoca'nın dediği gibi uyum sorunu yaşaması... Bunların hepsi Beşiktaş adına sıkıntı. Favori olarak Beşiktaş'ı görüyorum bu maçta, kendi sahasında ve mutlak kazanması gerektiği için ama şunu da gözardı etmemek lazım Fenerbahçe böylesine maçları çok iyi oynuyor. Beşiktaş'ın bunu çözmesi lazım. Beşiktaş'ın sakin olması lazım. Kendi oyun tuzaklarına düşmemesi lazım. Ancak bu şekilde sakin olursa kazanabilir. Bir diğer dikkat çekilecek nokta ise Fernandao'nun çok formda olması. Özellikle duran toplarda Fenerbahçe çok iyi. Beşiktaş stoperlerinin buna dikkat etmesi lazım. Burda Şenol Hoca'nın tercihi önemli. Tosic olacak diye düşünüyorum. Yanında Medel mi olur Vida mı olur... Aslında Vida olması gerekli uzun boyundan dolayı ama, Şenol Güneş'in Vida'yı oynatacağını düşünmüyorum." dedi.