ÖZEL RÖPORTAJ | "Milli araya puan kaybetmeden girmek önemli"

ÖZEL RÖPORTAJ | "Milli araya puan kaybetmeden girmek önemli"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Ligin ilk haftasında Antalyaspor'u Pepe ve Cenk Tosun attığı gollerle 2-0'lık sonuç ile geçen Beşiktaş, zorlu Kasımpaşa deplasmanına üç puan için çıkacak. Bu zorlu mücadele öncesinde Spor Yazarı Ergin Aslan, karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"Milli araya puan kaybetmeden girmek önemli"

"Beşiktaş, Antalyaspor maçında geçen sene bıraktığı görüntüyü sergileyemedi. Tabi sezon başı olmasının bu oynanan oyunda etkisi çok büyük. Kasımpaşa ve Bursaspor maçları milli ara öncesinde net bir fikir verecektir bize. Kasımpaşa geçen sezon yakaladığı ivmeyi Kemal hoca ile devam ettiren bir takım. İyi bir takım, zor bir deplasman maçı olacak. İki sezondur Beşiktaş orada galip gelemiyor. Ama şartlar itibariyle Beşiktaş galibiyete daha yakın taraf. Milli maç arasına puan kaybetmeden girmek çok önemli."

"Yeni transferlerden sadece Pepe oynar"

"Yeni transferlerden yine Pepe'den başkası oynamaz. Antalya maçına göre değişiklik Adriano olur. Caner solda kalır, Adriano sağa Beck'in yerine geçer. Negredo, Lens ve Medel yine yedek oturur. İkinci yarı maçın gidişatına göre oyuna dahil olurlar"

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :