ÖZEL RÖPORTAJ | "Orta sahanın yapamadığını Tosic yapıyor"

ÖZEL RÖPORTAJ | "Orta sahanın yapamadığını Tosic yapıyor"

Habertürk gazetesi Beşiktaş muhabiri Kartal Yiğit, Beşiktaş-Bursaspor mücadelesini Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Vodafone Park'ta Bursaspor'u konuk etti. Mücadeleyi siyah-beyazlı takım, Tosic ve Atiba'nın golleriyle 2-1 kazandı. Bursa'nın tek golü Delarge'dan geldi. Beşiktaş aldığı bu galibiyet ile üçüncü hafta sonunda puanını 7'ye yükseltti ve milli araya moralli girdi. Habertürk gazetesi Beşiktaş muhabiri Kartal Yiğit, mücadeleyi Ajans Beşiktaş'a değerlendirdi.

İşte o açıklamalar:
"Zor bir galibiyet oldu Beşiktaş için. Beşiktaş henüz hazır değil. Bu açıkça belli oluyor. Özellikle geçen sezon iş yapan orta sahası yok. Beşiktaş'ın hem defansif anlamda, hem hücum anlamında etkili bir orta sahası yok. Atiba-Oğuzhan-Taliscai geçen seneki performansından uzak. Bu 3 oyuncu daha hazır değil.

Bana göre dün akşamın en iyisi Tosic'ti. Takımın en iyisi Tosic ise düşünülmesi gereken hususlar var. Belki de orta sahanın yapamadığını Tosic yapıyor. Hücuma çıkıyor. Kilit pas atıyor, gol atıyor. Pepe ile iyi bir ikili oldular. Tosic'in lig için yeterli olduğunu düşünüyorum.  Ancak Şampiyonlar Ligi için bir stoper alınması gerek."